Seinämaalaus! Lopputyöt! Valokuvanäyttely!

Heippa! Toukokuu on jo hyvässä vauhdissa ja Muurlan animaattorien lopputyöt alkavat olla viimeistelyä vaille valmiita. Kunhan animaatiot valmistuvat ja saadaan Mark-opettajalta lopputyöpalaute, niin laitetaan tänne blogiin laajempi päivitys niihin liittyen.
Tällä viikolla ohjelmassa on myös seinämaalausta, kun animaatiolinja yhdessä sarjakuvalinjalaisten kanssa maalaavat opiston pajan ulkoseinää. Ohjelmassa on siis maalausta (ja osittain odottelua... kun maali kuivuu). Suunnitelmia maalaukseen tehtiin viime viikolla, ja tänään maanantaina maalattiin seinään pohjamaali sekä käytiin ostamassa lisämaaleja rautakaupasta.


Viime perjantaina oli Muurlan opiston valokuvalinjan kevätnäyttelyn avajaiset kulttuuritalo Villissä, Salossa. Animaattoreista Heikki ja Sanna olivat mukana kokemassa avajaisten mukavaa tunnelmaa lämpimänä kevätiltana. Hienot kuvat herättivät vieraissa kiinnostusta ja uteliaisuutta - Muurlan valokuvalinjalaisten unelmat ja unimaailmat nivoutuivat hyvin näyttäviksi kokonaisuuksiksi kulttuuritalon seinille (ja kattoon!). Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! Alla olevan näyttelyjulisteen kuvana on Tommy Starckin teos "Unknown".Muurlan opiston valokuvalinjan kevätnäyttely "Utopia". Näyttely on avoinna pe 6.5. - la 13.5.2017 kello 12-17. Kulttuuritalo Villi, Vähäsillankatu 9, Salo. Katso lisätietoja Facebookista.

Muurlan animaatiolinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti