Kesä? Kesä! Animaatiojuttuja!

Kesä lähestyy ja kouluvuoden loppu häämöttää jo täällä animaatiolinjallakin. Mietittiin, että laitetaan tänne blogiin tässä lopussa vielä vuoden varrella tehtyjä juttuja. Ensimmäisenä löytyi syksyllä tehtyjä nopeita pala-animaatiotestejä, nämä tehtiin siis ennen isompia stop-motion -animaatioprojekteja. Ajatuksena näissä kokeiluissa oli se, että yritetään saada paperista leikattujen hahmojen välille vuorovaikutusta. Tämmöistä siis tehtiin silloin alkusyksystä (Heikki lisäsi äänet näihin animaatioihin tätä blogia varten):

Toinen juttu ihan lukuvuoden alussa oli hahmojen piirtäminen jatkumona, jokainen piirsi siis omanlaisen hahmon paperille, ja jokainen vuorollaan sai jatkaa hahmotutkielmaa. Tässä vaiheessa alettiin vasta tutustumaan animaation ja piirtämisen saloihin, mutta liikkeen suuntaa näissäkin kuvissa on.


Ai niin, miten seinämaalaukselle lopulta kävi? Se saatiin kyllä valmiiksi! Seinään jätettiin tilaa, joten ensi vuoden animaattorit ja sarjislaiset pääsevät sitten jatkamaan tästä :)

Muurlan animaatiolinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti