Animaatio nukkeja!

 Teimme perusanimaationuket. Käytimme rautalankaa runkona ja vauhvistuksena uunissa poltettavaa polymeerimassaa kohtiin, joiden ei tarvitse liikkua. Käytimme massaa lantiossa, hartioissa ja kengissä/jaloissa. Kokeilimme myös massaa pään valmistukseen, mutta se ei käyttäytynyt toivotulla tavalla ja oli lopuksi liian painavaa pään materiaaliksi. Käytimme pään valmistukseen Finfoam seinäeristettä, joka toimi hyvin. Silmiksi laitoimme helmet.




Krokotiili Kyöstin hampaat on tehty samasta polymeerimassasta. Hampaat ovat kuitenkin hauraat ja katkeavat helposti, myös kaikkien nukkien sormista tuli katkeilu alttiita. Ne olisivat tarvinneet lisää rautalankaa ympärilleen vaihvistukseksi, ehkä niille olisi pitänyt juottaa maitoa...



 Useammat nuket saivat vanhasta takista varustuksia, kuten hiukset ja kulmakarvat. Kuvassa yllä olevan nuken villapaita on neulottu. Ensin suorakulmion muotoinen kaistale, joka kiedottiin nuken ympärille paidaksi. Villapaidan hihoille tehtiin sama operaatio.



 Myös inuiitti nukke sai vanhasta takista karvalakin ja hupun reunuksen. Erikoiset helmet löytyivät kaapin uumenista helmirasiasta, joista nukke sai mahtavat varusteet ja taikakalut. Animoinnin aikana nuken pää kääntyi kuin pöllöllä 360- astetta ympäri, vaikka pään sisälle pisti kangasta jarruksi, pää tykkäsi edelleen kääntyä ympäri... Varmaan joku inuiiitti shamaani juttu, kohta tapahtuu taikoja...

 

 Tämä "Karvakorva" oli alunperin susi, mutta jossain kohtaa susi muuttuikin karhuksi. Esittelen teille; Susi-karhun, ei mikään tavallinen ihmissusi. Kaverista tuli jokseenkin hankala animoida, koska se on aika jäykkä, mutta hellyyttävä ystävä hän on silti <3. Karhu sai vanhasta takista komeat kulmakarvat, tehdäkseen paremmin ilmeitä.



 "Karkasin tehtaalta kesken valmistuksen, kjäh kjäh". Tämä robotti kaveri sai leukaansa tikut avuksi, jotta hän saisi liikkuvan suun ja leuan. Myös muilla nukeilla on leuoissaan apuna rautalankaa, jotta niistä sai liikkuvat.


 Saimme tehtäväksi jakautua kahteen ryhmään, joista toinen asettelee nukkensa kuten toinen ryhmä aiheen ohjeistaa. Yllä olevassa kuvassa aiheena oli murha, jonka kolmas henkilö näkee.

 Tässä kuvassa ohjeistus oli, että kaksi henkilöä on tietämättään leiriytynyt lähelle toisiaan, mutta he huomaavat toisensa vasta asettauduttuaan leiriinsä.

Tämän kuvan aiheena oli, että kaksi henkilöä on tilassa ja heillä on mukavaa, mutta sitten kolmas henkilö ilmestyy paikalle, muuttaen saapumisellaan tunnelman.

Vanhat luokkakaverit ovat kokoontuneet viettämään yhdessä iltaa taas pitkästä aikaa ja heillä on erittäin rattoisaa.



Ja vielä lopuksi linkki ryhmätyönä tehtyyn animaatio harjoitukseen. Aiheena improvisoitua oleilua, "Inuiitin loikka".
 https://youtu.be/Z9tK6A-0tUQ




Muurlan animaatiolinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti